LAWYER’S OFFICE

The owners of this space are both lawyers and a couple. Their professional and personal relationship led to the placing of their office desks whereby each of them occupies the small side of the elongated rectangular central area and faces the other. While the aural communication is interrupted by a glass partition interposed between them, the visual contact remains constant.
Main characteristic of the design and dramatic interpreter of the lawyers relationship constitutes a new folding wooden surface. Strictly defining the lawyers places in space, it starts from the back of the one, becomes ceiling and ends up to the back of the other.
At the same time the folding wooden surface incorporates the lighting system and the airconditioning.

 

 

 

 

 

PROJECT: Lawyer’s Office
PROGRAM: Office renovation
LOCATION: Alexandras str, Athens
TEAM: Elina Drossou, Anamorphosis
AREA: 105m2
YEAR: 2005